Skip to main content
Durch die Einführung von zwei neuen Bauteilen ermöglicht TECE den Bau schlanker Sichtschutzwände ohne Einbauten mit einer Tiefe von nur 69 mm (inklusive 2x18 mm Beplankung).

Smalle scheidingswanden

Dankzij de introductie van twee nieuwe TECEprofil componenten maakt TECE het nu mogelijk om scheidingswanden zonder armaturen met een diepte van slechts 69 mm (inclusief 2 x 18 mm bekleding) te bouwen.

Herkömmliche TECEprofil-Trennwand mit einer Mindestdicke von 206 mm

Eenvoudigweg ruimtebesparend

Voorheen stonden de montagerichtlijnen van TECEprofil alleen een minimale dikte van 206 mm toe voor de constructie van enkelzijdige, halfhoge wanden, omdat deze bij eenzijdige bevestiging een overeenkomstig brede steunpoot nodig hebben.

Met deze nieuwe smalle scheidingswanden komt TECE tegemoet aan de wens van veel installateurs voor een ruimtebesparende oplossing op plekken waar geen armaturen zijn gepland: bijvoorbeeld als eenvoudige inbouwwand bij het toilet of als scheidingswand voor de doucheruimte.

Mit der Option auf schlanke Sichtschutzwände kommt TECE dem Wunsch vieler Installateure entgegen, die eine platzsparende Lösung bevorzugen, wenn keine Einbauten vorgesehen sind.
Die neuen TECEprofil schmalen Sichtschutzwände lassen sich mit nur wenigen Teilen realisieren.

Gemakkelijk te installeren

Hiervoor heeft TECE een nieuwe dubbele beugel en een nieuwe insteekbeugel ontwikkeld. Deze maken het mogelijk om met een enkele profielbuis een scheidingswand te plaatsen die alleen aan de onafgewerkte vloer en een massieve wand wordt bevestigd. Hierdoor kan de installateur smalle scheidingswanden creëren die tot twee meter hoog zijn vanaf de afgewerkte vloer, en tot 1,4 m breed vanaf de massieve wand. Ondanks de smalle constructie zijn de wanden zo stabiel ontworpen dat ze alle uitdagingen in de badkamer ruimschoots aankunnen. De nieuwe onderdelen worden geleverd met bevestigingsmateriaal, waaronder verzonken schroeven voor de dubbele steun, om een strakke afwerking van het tegelwerk te creëren.

Für ein optimales Nutzererlebnis die Website bitte im Hochformat anzeigen. Bitte drehen Sie Ihr Gerät.