Skip to main content
TECEflushpoint and the TECEconsruct toilet module with only 750 mm installation height enable new design choices.

Ontdek onze lente update op TECEspotlight

Innovatieve technologie, frisse ontwerpen, eenvoudigere montage. Hier zijn de hoogtepunten van de nieuwe producten van TECE!

TECE bietet die Linienentwässerungslösungen TECEdrainline und TECEdrainprofile sowie die Punktentwässerung TECEdrainpoint S an.

Eenvoudige montage, maximaal comfort

Gelijkvloerse, betegelde doucheruimtes zijn nog steeds erg in trek. Voor een nog eenvoudigere en veiligere installatie en het grootst mogelijke comfort voor de gebruikers hebben we enkele slimme details aan ons afvoerprogramma toegevoegd.

TECEflushpoint – die pneumatische Auslösung für den TECE Octa-Spülkasten

Spoeling op afstand, heel eenvoudig

Ontdek TECEflushpoint, de pneumatische WC-bediening met een aantrekkelijk design, die met zijn actieradius van 1,7 m niet alleen gemakkelijk te plaatsen is waar u hem nodig hebt, maar ook snel en eenvoudig te installeren is dankzij de montage met één klik. De beslissing is heel eenvoudig: want met TECEflushpoint hoeft u niet te kiezen tussen klassieke WC-bediening OF spoeling op afstand – u behoudt desgewenst de klassieke bediening als optie. OF/EN in plaats van OF/OF – voor nog meer mogelijkheden in de badkamerinrichting!

TECE potinkinis rėmas

Minimale hoogte voor maximale ontwerpvrijheid

Laag stapelen is hier gewoon logisch: omdat ons laagste WC-inbouwframe, met zijn geringe inbouwhoogte, er gewoon geweldig uitziet – in combinatie met opzetwastafels en in alle andere bouwsituaties waar minder hoogte gewoon meer is.

Für ein optimales Nutzererlebnis die Website bitte im Hochformat anzeigen. Bitte drehen Sie Ihr Gerät.