Skip to main content
TECEprofil WC Modul mit 750mm Bauhöhe
TECEprofil WC-inbouwframe met 750 mm inbouwhoogte

Laag als geen ander!

Nieuwe mogelijkheden dankzij nieuwe inbouwhoogte: de inbouwhoogte van WC-inbouwframes is niet alleen van belang bij schuine daken, dakkapellen of voor ramen. Ook vanuit designoogpunt zijn hoogteverschillen in de voorwand niet altijd wenselijk in het totaalbeeld van een badkamer. Het nieuwe TECEprofil WC-inbouwframe met een inbouwhoogte van slechts 750 mm lost dit probleem op – zonder compromissen te sluiten op het vlak van functionaliteit, comfort of installatie.

TECEconstruct Neue Trends, neue Herausforderungen

Nieuwe trends, nieuwe uitdagingen

Vooral in kleine badkamers worden de WC en de wastafel vaak direct naast elkaar geplaatst in een voorwandinstallatie. Dit is geen probleem bij conventionele wastafels, die gewoonlijk voor de voorwand worden geplaatst. Met moderne opzetwastafels gaat deze berekening niet meer op: het WC-inbouwframe is te hoog om in dezelfde voorwand te worden geïnstalleerd.  

Nieuwe mogelijkheden in badkamerplanning

Ook voor deze inbouwsituatie heeft TECE de laagste toiletmodule in zijn klasse ontwikkeld. Met een inbouwhoogte van slechts 750 mm heeft hij de ideale omstandigheden voor een combi- en toilet op hetzelfde gebruiksniveau - zelfs met opzetwastafels. En zo ontstaan ​​ook in kleine badkamers rechte lijnen en elegante opbergvlakken. Kleinste afmetingen - voor de grootst mogelijke ontwerpvrijheid!

Image
TECE_Icons_Check
Slechts 750 mm hoog: ideaal in combinatie met opzetwastafels
Image
TECE_Icons_Check
Kan worden gecombineerd met alle manuele of pneumatische TECE-bedieningsplaten
Image
TECE_Icons_Check
Sneladapter voor wateraansluiting: zonder afdichten, zonder fouten
Image
TECE_Icons_Check
easy fit snelmontage zonder gereedschap voor bedieningsplaten
Image
TECE_Icons_Check
Installatietunnel met 'zip-sluiting': inkorten is mogelijk zonder gereedschap

Functies die inspireren

Zelfs in onze laagste inbouwhoogte overtuigt het TECEprofil WC-inbouwframe met slimme details die de montage nog eenvoudiger maken.

Klik op de stippen in de afbeelding voor meer informatie!

Verwijderd met een "zip"

De montagetunnel voor de bouwbescherming maakt directe betegeling mogelijk. Daarna wordt de schaalconstructiebescherming verwijderd en wordt de installatietunnel direct aan het oppervlak verwijderd zonder gereedschap met een "rits" - zonder snijmessen, zonder scherpe breekranden. Blessurevrij, eenvoudig en veilig.

Installatie eenvoudig gemaakt

Met easy fit, onze nieuwe snelmontage voor bedieningsplaten, installeert u in één keer op een ontspannen manier bedieningsplaten. Zonder bijstellen of meten. Dit scheelt niet alleen 60% werktijd, maar ook veel zenuwen.

TECEconstruct Rundum kompatibel

Overal compatibel

De TECE Uni 750 spoelkast kan met alle manuele of pneumatische TECE-bedieningsplaten worden gecombineerd. Dit betekent dat er niet alleen geen grenzen zijn aan de verscheidenheid van ontwerpen – maar ook aan de flexibiliteit. Dit komt omdat ze bij ombouw en modernisering onderling verwisseld kunnen worden, ongeacht serie en jaar. Zelfs na tientallen jaren.

Bouwbescherming in topvorm

Naast de spoel- en afvalwateraansluitingen houdt de nieuwe schilconstructiebeveiliging ook het aansluitgebied voor elektra en douche-wc vrij en is met enkele rechte zaagsneden eenvoudig te betegelen. De draadstangen voor de fijne installatie worden in de polystyreen buisbescherming bewaard, klaar voor gebruik en beschermd tegen vuil, totdat ze nodig zijn.

De bedieningsplaat monteren – sneller dan ooit!

Met easy fit kan de bedieningsplaat gemakkelijk in één keer worden gemonteerd. Zonder aanpassing of afmeting. Dit bespaart niet alleen stress, maar ook ongeveer tweederde van de werktijd! Hoe eenvoudig het is, kunt u zien in onze easy fit-montagevideo.

Natuurlijk kunt u ook alle spoelkasten en bedieningsplaten zonder easy fit met onze nieuwe producten blijven monteren. Ontdek hoe in onze video’s met tips & tricks!

Andre Meiermann Produktmanager Sanitärsysteme bei TECE

» Dankzij uw suggesties hebben we onze spoeltechnologie kunnen verbeteren. Wij blijven trouw aan onze belofte van compatibiliteit: Natuurlijk kunt u alle spoelkasten en bedieningsplaten zonder easy fit met onze nieuwe producten blijven monteren. «

André Meiermann, productmanager sanitairsystemen

Combinaties met en zonder easy fit. Zo lukt de montage!

Montage van een bedieningsplaat zonder easy fit-systeem op een spoelkast met easy fit-montagesysteem

Montage van een bedieningsplaat met easy fit-systeem op een spoelkast zonder easy fit-montagesysteem

Nog meer inspiratie vind je in onze brochure

Assortiment

TECEprofil WC-inbouwframe met 750 mm inbouwhoogte

Strichzeichnung des TECEprofil WC-Moduls mit 750 mm Bauhöhe
Omschrijving Artikelnummer Speciaal kenmerk
TECEprofil WC-inbouwframe met Uni-spoelkast,  inbouwhoogte 750 mm   9300291
  • 8 liter reservoirvolume
  • Spoelkast voorgemonteerd en verzegeld 
  • Geschikt voor alle manuele TECE-bedieningsplaten WC-armatuur    
  • Geluidsarm hydraulisch vulventiel, armaturen-groep 1 volgens DIN 4109

 

Als u alles precies wilt weten…

…vindt u alle technische informatie, BIM-gegevens en bestekteksten voor ons volledige assortiment in de TECE productdatabase.

... of je vraagt ​​het ons direct!

Vorschaubild

Für ein optimales Nutzererlebnis die Website bitte im Hochformat anzeigen. Bitte drehen Sie Ihr Gerät.